Суперзнавець правил дорожнього руху

21.11.16, 16:00

У неділю, 20 листопада, кілька десятків батьків і дітей зустрілися з патрульними у бібліотеці ім. Шевченка. На ігровий турнір «Суперзнавець правил дорожнього руху» завітали найчитаючі родини міста Кропивницький. Для молодших відвідувачів бібліотекарі підготували купу веселих і корисних розваг, об'єднаних навколо теми правил дорожнього руху.

Малюки мали нагоду спробувати себе в ролі водіїв під час розваг «Супергонки» та «Нічні пригоди». А ще із задоволенням відгадували загадки, малювали та танцювали. Не відставали від молодших конкурентів і патрульні, які теж пробували подолати перешкоди та виконати завдання змагань.

Для дорослих гостей свята була окрема програма. Їх координатор відділу по зв’язкам з громадськістю Управління патрульної поліції міста Оксана Білоброва познайомила їх з реформою поліції, яка наразі відбувається у державі і з тими повноваженнями, які покладені на патрульних. Звичайно, були і запитання і відподіві на них.

А окремим подарунком для маленьких відвідувачів було відкриття бібліотечної ігрової зони, де на теперішніх та майбутніх маленьких читачів чекають тематичні іграшки, що виховуватимуть відповідальних учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, що у Кропивницькому, як і ще у 12 містах України реалізовується програма "ПОЛІС - Поліція і спільнота", метою якої є вибудування плідної співпраці патрульної поліції та громади. У нашому місті партнерами програми є ГО «Прес-клуб реформ», Обласна бібліотека для дітей імені Шевченка, благодійний фонд «Повернення до життя» та ГО "Волонтерський рух першої допомоги".




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!