Кібербезпека: Корпоративні системи - на базі PrivatLinux

30.06.17, 16:00

ПриватБанк готовий у найкоротші терміни надати органам державної влади, відомствам, державним підприємствам і органам місцевої влади готове рішення корпоративних операційних систем на базі PrivatLinux, що забезпечить захист даних від кібератак, аналогічних тій, з якою Україна зіткнулася 27 червня 2017 року. Про це повідомив голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак.

За його словами, корпоративна операційна система ПриватБанку показала свою виняткову стійкість до кіберзагроз, оскільки за період вірусної атаки в мережі ПриватБанку не було зафіксовано епідемії заражень на понад 20 тисячах робочих станцій.

«Сьогодні в рамках своєї стратегії «Приват.Share» наш банк готовий поділитися з державою, органами влади, усіма зацікавленими структурами й колегами-банкірами готовим до впровадження рішенням, що дозволить захистити дані та забезпечити безперебійну роботу органів влади в разі подібних кіберзагроз, – зазначив Олександр Шлапак. – Ми готові допомогти встановити системи PrivatLinux, витрати на впровадження яких будуть мінімальними в порівнянні з будь-якими іншими рішеннями».

Сьогодні ПриватБанк готовий забезпечити надання необхідного програмного продукту, консультації та установку захищених операційних систем усім державним органам і підприємствам. Крім безкоштовної установки, головною перевагою впровадження для державних органів і підприємств систем на базі PrivatLinux стане можливість віддаленого обслуговування всіх робочих станцій, централізованого обліку всіх станцій і створення єдиного сховища доступних програм. Установка нового корпоративного ПЗ на робочу станцію потребує лише додаткового навчання співробітників і адаптації використовуваного софта, а для підтримки державних корпоративних операційних систем буде досить залучення одного фахівця devOps рівня middle на 1 000–2 000 робочих станцій.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!