Бізнес-школа «WAKE UP» відкрилася у Кропивницькому

09.10.17, 16:00

Учасниці та учасники першого тренінгу, авторка фото - Оленка Карпенко
Учасниці та учасники першого тренінгу, авторка фото - Оленка Карпенко
Перше заняття у Бізнес-школі «WAKE UP», яка розпочала свою роботу у Кропивницькому, пройшло минулої суботи у гостинних локаціях Прес-клубу реформ. Під час тренінгу йшлося про те, як бути ефективним керівником та створювати успішну команду, і своїм досвідом з цієї теми ділилася Любов Яновська, керівниця бізнесу з чотирнадцятирічним стажем і засновниця школи англійської мови «WOW English».

«Лідерство – це головна якість успішного керівника!», - переконана Любов Яновська. Вона радить вкладати час і гроші в особистісний розвиток, бо це найкраща інвестиція! Спілкуючись із учасниками та учасницями тренінгу, пані Любов пропонувала до обговорення такі питання, як "Хто такий ефективний керівник?", "Які риси притаманні справжньому лідеру?", "Успішна команда: Як її створити і мотивувати".

Тренерка Любов Яновська та співзасновниця Бізнес-школи WAKE UP Жанна Січкарь
Тренерка Любов Яновська та співзасновниця Бізнес-школи WAKE UP Жанна Січкарь
«Ми дуже раді, що на перше заняття запросили саме пані Любов», - говорить співзасновниця Бізнес-школи "WAKE UP" Жанна Січкар, - «Для нас у цій школі цінні саме люди і людські стосунки, а Любов Яновська у своєму бізнесі найбільшим досягненням також вважає свій колектив, в якому тридцять найрозумніших і найактивніших викладачів. Любов Яновська вже понад десять років набирає, навчає і розвиває свій персонал, а також консультує керівників інших підприємств, тож ми були раді, що вона знайшла час і можливість поділитися своїм досвідом!».

Учасниці тренінгу Ірина Маркова, Варвара Діордієва, Оксана Білоброва
Учасниці тренінгу Ірина Маркова, Варвара Діордієва, Оксана Білоброва
Крім того до програму тренінгу були включені цікаві модулі про десять найбільш потрібних для керівника гаджетів та етику поведінки у соціальних мережах, які читав тренер, журналіст і громадський діяч Андрій Флоренко.


«Соціальні мережі і мобільні пристрої рухають людство вперед, як ніщо інше», - коментує Андрій Флоренко. На його думку, нині варто бути «на ти» з гаджетами, щоб досягати успіху. Андрій запропонував учасникам та учасницям тренінгу перелік із десяти гаджетів, без яких сучасній людині і, тим більше, керівникові ніяк не обійтися. Також була цікава дискусія щодо етики ведення бізнесових сторінок у соціальних мережах.

Веде тренінг Андрій Флоренко
Веде тренінг Андрій Флоренко
«Андрій Флоренко – не тільки чудовий експерт із використання гаджетів та роботи у соціальних мережах, а ще й керівник громадської організації «Турбота», - говорить співзасновниця Бізнес-школи "WAKE UP" Вікторія Талашкевич , - «Його досвід як співавтора видання «Як стати блогером?», а також фасилітатора програми «Активні Громадяни» Британської ради в Україні став у нагоді при підготовці тренінгу і при зборі рекомендацій для учасників, які ми тепер поширюємо у соціальних мережах».

До речі, саме у соціальних мережах учасники першого заняття у Бізнес-школі виклали свої враження та коментарі.

Оксана Войчишина: "...Вчора відбувся тренінг Ефективний керівник і успішна команда - неймовірні Любов Яновська та Андрій Флоренко розклали по поличках усі мої знання про лідерство та сучасні гаджети. Як завжди - дякую Вікторія Талашкевич за чергову можливість саморозвитку. Віко, з рюкзаком думок поїхала додому!..."

Учасниці тренінгу Оксана Войчишина та Світлана Дубина
Учасниці тренінгу Оксана Войчишина та Світлана Дубина
Анна Нагорна: «…Было очень круто!!! Спасибо организаторам Вікторія Талашкевич и Жанна Сичкар! И отдельное спасибо спикерам Любовь Яновская и Андрей Флоренко. Ждём ещё!»

Працюють на тренінзі Світлана Дубина та Анна Нагорна
Працюють на тренінзі Світлана Дубина та Анна Нагорна

Оксана Білоброва: «…Незвичайний вихідний з надзвичайними людьми! Любов Яновська Семенюк - харизма, сила, майстерність, краса- вражають! Дякую! Вікторія Талашкевич і КОМАНДА - ви неймовірні! Спасибі!»

Працюють на тренінзі Дмитро Тарасов та Юлія Устянська
Працюють на тренінзі Дмитро Тарасов та Юлія Устянська
Юлия Устянская: «…Обожаю такие дни, когда у меня появляется возможность учиться, когда я открываю для себя знакомых людей с новой и очень интересной стороны, когда полученная информация будоражит меня изнутри, когда появляется новый список литературы MUST read, (и уже чешутся руки, чтоб начать читать), когда я понимаю, что мне действительно есть за что себя хвалить (с закрытыми глазами). Лишний раз, сегодня убедилась, что случайности не случайны и любая информация приходит в нужное время. Спасибо большое Вікторія Талашкевич за приглашение, организацию и бесконечный позитив. Любов Яновська Семенюк - отличный спикер, красивая женщина, лидер, заряжающий энергией и верой в себя. СПАСИБО Вам большое за позитив, встряску, и отличный день в целом! В фан клубе прибыло! Снимаю шляпу и бью чечётку».

Учасниця тренінгу Ніна Бурдейна
Учасниця тренінгу Ніна Бурдейна
Ніна Бурдейна: "...Спасибо больше Жанне Сичкарь, Виктории Талашкевич и Любови Яновской за такую продуктивную субботу!..."

Наталя Непомяща: "...Неймовірний тренінг Бізнес-школи "WAKE UP"! Любов Яновська Семенюк та Andrey Florenko, дякую за нові знання, позитив та емоції! Дякую організаторам Вікторія Талашкевич та Жанна Січкар! Це був чудовий та продуктивний день!"

Наступний тренінг у рамках занять Бізнес-школа «WAKE UP» відбудеться вже 4-го листопада і буде присвячений просуванню бізнесу у соціальних мережах Facebook та Instagram - "Facebook & Instagram: Продажі замість «лайків!»". Слідкуйте за анонсами творчої групи «Jane&Vika» Телефонуйте, щоб дізнатися більше: 050-321-39-19 (Вікторія Талашкевич) та 066-328-40-48 (Жанна Січкарь).


Нагадаємо, що Бізнес-школа «WAKE UP» створена на базі творчої групи «Jane&Vika» та займається питаннями неформальної освіти для дорослих. Місією «WAKE UP» є якісне навчання для людей, які розвивають власну справу, працюють на керівних посадах та займаються особистісним розвитком. Організатори і викладачі бізнес-школи «WAKE UP» мають досвід тренерства та наставництва як на рівні міста Кропивницького та Кіровоградської області, так і у масштабах України. Творча група «Jane&Vika» має понад п’ять років досвіду роботи у сфері організації заходів неформальної освіти та навчання для дорослих, яким готова ділитися із партнерами та колегами.

всі фото - Олена Карпенко



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!