Лідерство та команда: Поради і секрети від тренерів Бізнес-школи «WAKE UP»

25.01.18, 10:00
Денис Ярошенко та Любов Яновська
Денис Ярошенко та Любов Яновська

Хто такий лідер? Як він чи вона формують команду? Якими є тенденції сучасного ринку праці та що таке «ціннісна пропозиція працедавця»? Про це і не тільки йшлося на вже четвертому тренінгу, який провели у Бізнес-школі «WAKE UP» Любов Яновська та Андрій Флоренко. Останній розповідав про відмінності між платформами ios та android, а також радив корисні мобільні додатки, щоб розвантажити увагу учасників тренінгу і розважити їх заодно.

Найкраще, мабуть про перебіг тренінгу та його результати розкажуть самі учасники і учасниці, тож читайте їхні відгуки:

Людмила Макей: «У нашій країні здавна чомусь більше шанують немісцеві авторитети, ніж свої власні. Це підтверджує й безліч історій із заїжджими "графами Каліостро" в українському уряді, які закінчилися печально. Тому ідея створити у Кропивницькому бізнес-школу для успішних та ефективних керівників, запросивши до викладання місцевих лідерів - чудова! Адже ніхто, крім нас самих, не зацікавлений у змінах на краще! Мені було приємно працювати в одній команді з різними, але сильними й рощзумними людьми, які прагнуть не виїхати з країни, а лишитися вдома і будувати бізнес на європейських цівілізованих засадах. Честь вам і хвала! Дякую організаторам за можливіть навчатися кращому, запозичувати досвід успішних, вдосконалюватися самому! До нових зустрічей у бізнес-школі WAKE UP. До речі, окрема подяка за красномовну назву. Справді, пора вставати й рухатись уперед!»

Тетяна Ткаченко: «…Вчорашній день був для мене плідним, насиченим і корисним. Адже питання, що були висвітлені на тренінгу, важливі не тільки для тих, хто є керівником. Тема лідерства та роботи у команді актуальна у всіх галузях професійної діяльності і не тільки для керівників, а й для підлеглих. І харизматична, енергійна, з гарним почуттям юмору та просто гарна жінка Любов Яновська зробила цю тему для всіх нас доступною, цікавою, зрозумілою. Дякую організаторам, тренерам та всім учасникам тренингу за прекрасні враження!!! Сподіваюсь і надалі з вами зустрічатись на інших цікавих і корисних тренінгах.»

Інна Тільнова: «…Прекрасна субота завдяки Wake Up і всій команді, яка допомагає прокидатися кропивничанам). Робота в команді - це те, що більшість людей робить інтуїтивно, у когось виходить, у когось - не дуже, тому повчитися у професіоналів ніколи не завадить. Особлива подяка тренеру Любові Яновській, яка за обмежений час зуміла надихнути, розставити акценти в темі лідерства, командної роботи, підбору персоналу. Це корисно. Хочу ще!»

Денис Ярошенко: «Досі під враженнями після тренінгу "Лідерство та команда"! Авторка, Любов Яновська перевернула догори дригом мої уявлення про кадровий тренерський резерв Кіровоградщини! Цікава та актуальна тема! Легка та доступна подача матеріалу! Тренер - приклад того, як потрібно виглядати, транслювати, жестикулювати, слухати та чути! Харизматична та освічена; легка та весела; динамічна та зібрана! Ловив кожне слово! Після десятків тренінгів в інших містах України, вкрай приємно почути масу цікавого та по-педагогічному структурованого матеріалу! Розумна та успішна людина - вона усе перевірила на власному бізнесі, і подала лише відібраний та осмислений методичний матеріал та практичні поради! Вдячний авторці! Вдячний Вікторії Талашкевич, за організацію та впровадження!»

Наталья Дорога: «…Моя БЛАГОДАРНОСТЬ Бизнес-школе "WAKE UP", за организацию подобных тренингов! Школа себя зарекомендовала с доверительной стороны - без сомнения нужно идти на организованное ими мероприятие! От тренинга "ЛИДЕРСТВО И КОМАНДА", все рекомендации беру в работу! Любовь Яновская во всех смыслах доказала, благодаря её примеру, что нужно настраивать отношение в команде, не зависимо от сферы деятельности в какой Вы развиваетесь! Тогда и здоровые отношения будут всегда между лидером и командой. БЛАГОДАРЮ ВАС, Любов Яновська Семенюк! Вы действительно профессионал своего дела! Удовольствие, обучаться в практиков, которые упорным трудом заработали свой авторитет!

Олександр Бронза: «…Тренинг наполнен конкретной практичной информацией.Большое спасибо спикеру Любовь Яновской за открытую информацию, манеру подачи,яркие примеры, конкретные решения .А так же слова благодарности Виктории Талашкевич ,Жанне Сичкар и Андрею Флоренко спасибо за организацию ,тренинг и до новых встреч!»

Інна Славінська та Вікторія Варлавіна: «…Спасибо бизнес-школе «Wake Up» за ценно проведённое время в кругу интересных людей, которых собрал тренинг «Лидерство и команда». Огромное благодарность бизнес-тренеру Любов Яновська Семенюк за её исключительное умение доступно, а главное интересно донести информацию. Все затронутые темы имеют практическое применение, а наглядные примеры заставляют искать дополнительные источники информации. Своим подробным рассказом о полезных мобильных приложениях, Андрей Флоренко сэкономил время многим присутствующим на их поиск в интернет ресурсах. Думаем, он найдёт ни одну интересную тему для таких пользователей, как мы. Вікторія Талашкевич, Вы делаете классную работу! Вдохновения Вам и благодарных слушателей! Обязательно будем следить за новыми темами тренингов от „Wake Up”!»

Нагадаємо, що Бізнес-школа «WAKE UP» створена на базі творчої групи «Jane&Vika» та займається питаннями неформальної освіти для дорослих. Місією «WAKE UP» є якісне навчання для людей, які розвивають власну справу, працюють на керівних посадах та займаються особистісним розвитком. Організатори і викладачі бізнес-школи «WAKE UP» мають досвід тренерства та наставництва як на рівні міста Кропивницького та Кіровоградської області, так і у масштабах України. Творча група «Jane&Vika» має понад п’ять років досвіду роботи у сфері організації заходів неформальної освіти та навчання для дорослих, яким готова ділитися із партнерами та колегами.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!