Бізнес-школа WAKE UP провела екзамени на трьох курсах

25.11.19, 14:00
Олена Сільченко та Ірина Чорна, випускниці курсу "Азбука тексту"
Олена Сільченко та Ірина Чорна, випускниці курсу "Азбука тексту"

Осінній період навчань у Бізнес-школі "WAKE UP" - постійному і надійному партнері Прес-клубу реформ, - добігає кінця. Наразі завершено навчання та відбулися екзамени на трьох масштабних курсах, які вели Надія Кареліна, Наталя Фенько та Любов Яновська.

Курс "Лідерство з WOW ефектом", який розробила і вже двічі провела на базі Бізнес-школи "WAKE UP" Любов Яновська буде повторюватися наступної весни. Вже зараз відбувається набір - ви можете почитати умови навчання на фейсбуці. Стартують заняття на початку березня.

Курс "Азбука тексту: від А до Я", який розробила і вже двічі провела на базі Бізнес-школи "WAKE UP" Наталя Фенько також буде повторюватися наступної весни. Вже зараз відбувається набір - ви можете почитати умови навчання на фейсбуці. Стартують заняття на початку квітня.

А от Школа адміністраторів Фейсбук та Інстаграм, яку розробила Надія Кареліна, і яка успішно пройшла п'ять разів, у наступному році буде переформатована. Чекайте анонсів і оголошень, але не раніше початку осені. Авторка Школи обіцяє нові підходи, нові знання, нові формати. Слідкуйте за сторінкою Бізнес-школи WAKE UP

Також наразі у Бізнес-школі "WAKE UP" проходить акція - з нагоди 29-го листопада, "чорної п'ятниці", - можна придбати абонемент на навчання у 2020-му році. За ціною зі знижкою у розмірі 50%. Тобто, замість сплачувати 3000 грн. за навчання на шести тренінгах, ви можете інвестувати у себе 1500 грн., і отримати чудову нагоду дізнатися нове і корисне та зустріти цікавих людей.

Реєструйтеся:
050-321-3919 (Вайбер, Телеграм) Вікторія Талашкевич
066-328-4048 - Жанна Січкарь



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!