Смартфонів п'ять вагонів

21.11.17, 10:00

Чи не кожен кропивничанин вже подумки складає плани щодо прийдешніх зимових канікул. Традиційно так склалося, що різдвяні святки ми проводимо у колі найрідніших. Аби не зіпсувати святкового настрою, ПриватБанк рекомендує вже сьогодні подбати про квитки та автоматично стати учасником акції «Смартфонів п'ять вагонів».


Власники карток MasterCard від ПриватБанку, які придбають квиток на поїзд в будь-якому каналі ПриватБанку в період з 15 листопада по 31 грудня нинішнього року, автоматично стають учасниками розіграшу призу - одного зі 100 смартфонів Xiaomi Redmi 4 32GB.


«Аби взяти участь у акції, досить придбати квиток на поїзд у будь-якому напрямку та у будь-якому каналі ПриватБанку: відділенні, на сайті, в терміналі, головне - з карти MasterCard ПриватБанку, та чекати на результати розіграшів. Додаткова чи спеціальна реєстрація не потрібна, - розповідає Артем Чайка, керівник бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - З переможцями зв'яжуться представники ПриватБанку та узгодять час та місце, де щасливчик зможе забрати свій крутий подарунок».


Розіграші будуть проходити щотижня серед усіх клієнтів, які виконали умови акції. Переможці обираються рандомно. Про усі умови акції можна додатково дізнатись на сайті.



ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!