​Приютівка розвиває сферу адміністративних послуг

20.06.18, 14:00

Реформа децентралізації – це, у першу чергу, покращення умов для життя людям в усіх куточках України. Безумовно, невід’ємною складовою такого комфортного життя на Кіровоградщині, яка має великі малозаселені території, є максимальне наближення адміністративних послуг до мешканців найвіддаленіших сіл.

Центри надання адміністративних послуг, які створюються в об’єднаних територіальних громадах, є обличчям влади у громадах. У цьому переконана Ярослава Ткаченко, радниця з муніципальних послуг Кіровоградського центру розвитку місцевого самоврядування, що створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Днями пані Ярослава провела виїзну консультацію з приводу розвитку системи надання адміністративних послуг через ЦНАП у Приютівській ОТГ.

- Розбудова системи ЦНАПів на Кіровоградщині має стати яскравим маркером успішності реформи децентралізації у нашій області, - підкреслює Ярослава Ткаченко. На її думку, у таких Цапах мають надаватися найпопулярніші серед жителів громади послуги, а плата за надані послуги надходить до бюджету громади.

Нагадаємо, що Кіровоградський Центр розвитку місцевого самоврядування, що створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіонбуду, постійно надає інформаційну та консультативну допомогу органам місцевого самоврядування і об’єднаним територіальним громадам на Кіровоградщині з питань втілення реформи децентралізації, створення проектів регіонального розвитку, місцевих фінансів та комунікацій. Якщо представникам ініціативних груп потрібні коментарі, консультації чи навчання (а все це – безкоштовно!) від Центру розвитку місцевого самоврядування, телефонуйте будь ласка за номером: (0522) 32-02-86 (щодня у будні з 9.00 до 18.00).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!