Тепло для захисників: на Кіровоградщині колишні безробітні шиють одяг на замовлення Міноборони

09.08.18, 10:00

У сучасних умовах ринку праці роботодавці є не лише соціальними партнерами в плані сприяння зайнятості населення, а й одними із головних клієнтів, яким служба зайнятості, на безкоштовній основі, надає широкий спектр послуг.

«Швейне виробництво «Мрія Є» було засноване у 2003 році. Потужності підприємства дозволяють успішно працювати на всеукраїнському ринку, нашу продукцію знають у багатьох куточках країни. Основними напрямами роботи нашого підприємства є масовий та індивідуальний пошиви жіночого та дитячого асортименту, а також виготовлення текстильної продукції для готельно-ресторанного бізнесу», – розповіла журналістам, які завітали на підприємство, засновниця виробництва Інна Чижик.

Під час заходу журналісти ознайомилися із особливостями діяльності підприємства, результатами взаємодії з Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості у напрямку працевлаштування місцевих мешканців та дізнатися про актуальні вакансії. Учасники прес-туру на власні очі побачили повний цикл створення жіночого та дитячого одягу, а також уніформи для працівників готельно-ресторанного бізнесу та ін.

«Колектив підприємства постійно розвивається і регулярно оновлюється новими кадрами. Так, вже з 20-го липня слухачі групи кравців, які навчаються у ДНЗ «Кропивницький професійний ліцей побутового обслуговування», за направленням Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, розпочнуть на «Мрії Є» виробничу практику», – зазначив заступник директора Кіровоградського обласного центру зайнятості Богдан Стоян.

Протягом 15 років копіткої праці виробництво «Мрія Є» постійно розвивається: відкриті дві філії швейних цехів у Кіровоградській області, регулярно відбувається заміна і поповнення швейного, прасувального і розкрійного устаткування. Компанія є виробництвом повного циклу: створені та успішно функціонують сучасний розкрійний цех, конструкторська ділянка, експериментальний цех та кравецькі цехи.

За словами Яни Шевченко, начальниці відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, за роки плідної співпраці підприємством подано 199 вакансій, з них укомплектовано 101. Крім того, за період співпраці «Швейне виробництво «Мрія Є» скористалось можливістю та отримало компенсацію ЄСВ за працевлаштування 32 осіб з категорії соціально незахищених громадян. «Близько 50 відсотків колективу на підприємстві працює з початку його створення, це свідчить про той факт, що на виробництві панує гарна атмосфера, яка сприяє успішній роботі», – підсумувала зустріч директорка ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є» Інна Чижик.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Кіровоградського ОЦЗ за номерами: (0522) 22-64- 15; (0522) 32-17-06.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!