​Подорож скарбницею знань

14.10.23, 0:00

До головної книгозбірні регіону завітали наші друзі і партнери –викладачі і студенти Донецького державного університету внутрішніх справ.

З часу, коли Донецький державний університет внутрішніх справ переїхав до нашого міста, між нашими установами дійсно виникла тісна співпраця і дружба.Тож нам, бібліотекарям, приємно, що новий навчальний рік керівництво факультету підготовки фахівців права, управління економічної безпекиДонДУВС вирішило розпочати з візиту до книгозбірні. І досить символічно, що наш спільний захід мав назву «Скарбниця знань».

Бібліотека Чижевського – це дійсно скарбниця знань, тож співробітники відділу документів із економічних, технічних та природничих наукознайомили присутніхз фаховими виданнями з фінансово-економічних та правових питань, що викликало неабиякий інтерес і щиру зацікавленість.

Автор наукових досліджень, завідувач кафедригосподарсько-правових дисциплін та економічної безпекиДонДУВССергій Васильєв подарував бібліотеці власні наукові видання.

Під час заходу студенти познайомилися з роботою відділу рідкісних і цінних видань, відділу обслуговування користувачів,відділу абонемента, інтернет-центру, відділу документів іноземними мовами та відділу мистецтв. Проведений захід сприяв популяризації бібліотеки, підвищенню її ролі в культурному житті міста та залученню до бібліотеки нових користувачів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!