Кіровоградські військові отримали високотехнологічне обладнання

04.04.14, 12:00

Швидка окупація Криму виявила дуже багато проблем не лише в Міноборони, а й у конкретних військових частинах. Військові почуваються у повній бойовій готовності, коли мають досвід спеціальних навчань, добре підігнану форму, техніку, зброю. Дбати про це має дбати відповідне міністерство, але чекати й загаяти час не можна, переконаний нардеп Андрій Табалов.

Окремий полк спеціального призначення військової частини А0680 м.Кіровограда отримав високотехнологічне обладнання для ефективної підготовки військових. Це радіостанції, дальноміри та метеостанції для снайперів, тактичні сошки.

Компактне переносне спецобладнання придбане за підтримки народного депутата України Андрія Табалова: «Фактично вся країна допомагає воякам – житлом, продуктами, медикаментами. Студенти відправляють смс, перераховуючи кошти для армії та флоту. Зараз не можна бути осторонь, тому підтримую кіровоградський загін самооборони. Згодом дізнався, яке обладнання вкрай необхідне  окремому полку спеціального призначення військової частини А0680. Порадилися з командирами та придбали те, що потрібне кільком загонам. Хай це обладнання підвищить рівень підготовки військових. Сильну країну поважають, тож сильна армія має стати пріоритетом держави».



Прес-служба народного депутата України Андрія Табалова



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!