Подарунковий сертифікат отримає найвеселіша компанія від ЮніорБанк і Crazy Land

06.11.17, 16:00

ЮніорБанк та дитячий розважальний центр Crazy Land запрошують веселих, кмітливих, розумних та талановитих до участі у приголомшливій акції. Усі, кому вже виповнилось 6 та ще не виповнилось 17 років, хто до 30 листопада відкриють картки Юніора в ПриватБанку за адресою: вул. Героїв України 6/13 (м-н «Фуршет») та зроблять веселе фото з компанією друзів (не менше 5 осіб) у дитячому розважальному центрі Crazy Land, приймають участь у розіграші сертифікату на його безкоштовне відвідування.

«Запрошуємо усіх, хто не лежень, обожнює активний відпочинок та бажає отримати безкоштовний сертифікат, до участі у акції, - розповідає Наталія Чебикіна, керівник відділення №35 «Фуршет» Кіровоградської філії ПриватБанку. - Прийдіть до розважального центру, зробіть круте фото та надішліть його на мій Viber: 0952030460. Розіграш призів відбудеться 30 листопада об 11:00 у нашому відділенні. Будь у тренді! Веселощі чекають на тебе!»

Тим, хто ще не має картки Юніора, не варто засмучуватись, адже є шанс стати учасником запаморочливої акції. Потрібно лише швиденько звернутись до відділення «Фуршет» ПриватБанку та абсолютно безкоштовно її оформити.

Для того, щоб стати справжнім юніором та учнем Бізнес-Школи в цьому навчальному році, необхідно зареєструватися на сайті. Заняття будуть проводитися у Кіровоградській філії, у містах Олександрія, Знам’янка та Світловодськ у відділеннях ПриватБанку один раз на тиждень протягом 2 годин. Випускник Бізнес-Школи, який відвідував не менше 75% занять і здав фінальний іспит, отримує диплом про закінчення Бізнес-Школи. Кожен дипломований випускник внесений до кадрового резерву ПриватБанку і має привілеї при прийомі на роботу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!