​У Долинській безробітних запрошували на роботу до одного з найбільших швейних підприємств Кіровоградщини

19.04.18, 16:00

Днями в приміщенні Долинського районного центру зайнятості за участі першого заступника голови райдержадміністрації Інни Зеленокорінної та заступника директора з навчально-виробничої роботи професійно-технічного училища №36 смт Новгородка Вікторії Чорної, на замовлення ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є», відбувся міні-ярмарок вакансій.

Керуючий відділенням швейного виробництва у м. Долинська Сергій Стецько представив на розгляд безробітних вакансію «швачка». Присутнім розповіли про особливості роботи та умови праці на швейному виробництві, а також про можливість за сприяння Долинського районного центру зайнятості навчатися за професією «швачка» у Долинському відділенні професійно-технічного училища № 36 смт Новгородка.

Марина Соловйова, директор районного центру зайнятості, ознайомила безробітних громадян з організацією професійного навчання за сприяння служби зайнятості, а заступник директора навчального закладу В. Чорна ознайомила присутніх з умовами професійного навчання у закладі, особливостями здобуття теоретичних та практичних занять матеріально-технічною базою та ін.

За результатами заходу 5 осіб виявили бажання навчатися за запропонованою професією. З кожним безробітним, хто зацікавився пропозицією роботодавця, було проведено індивідуальну співбесіду, під час якої обговорювалися питання заробітної плати, режиму роботи, а також вимог до претендентів на вільні робочі місця.

Шукачі роботи висловили подяку фахівцям районного центру зайнятості за організацію корисного і цікавого заходу.

М. Павляча, провідний фахівець з питань зайнятості Долинського районного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!